perjantai 11. toukokuuta 2018

Kesä & hame tai mekko: Hankaavatko reidet yhteen? Kokeile tätä!

"

Äkkiä (vain 5min), helposti ja mukavasti laihtumisesta

Jos tunteenomainen ihannepainosi on hoikempi kuin nykyinen painosi.
Ja jos vuodenaika on sellainen, että ruokaa kuluu aika paljon.
Muttet kumminkaan tarvitse edes kaikkia nykyisiä läskejäsi pakkasen varalta tms.

Niin silloin kai voisit laihtua nopeasti jonkin verran, esim. viidessä minuutissa ja sitten olisi jo laihdutuskuurisi ohitse siltä erää.
Ja olo siinä olisi vähän kuin rasvaista ateriaa tai leivonnaista syödessä.

Eli voit kiinnittää huomiosi tunteenomaiseen ihannepainoosi,
jonka tarvitsee olla rehellisesti arvbioitu,todellinen tavoitteesi.
Ja siitä sitten ottaa sen mukaisen kropan identiteetiksesi, siis hiukan pienemmän kehon, oman luonteenlaatusi mukaisen muotoisen ja kokoisen.
Tästä ylitse jäävät läskit, etenkin hankalalta tuntuvat voi antaa liueta pois, tulla mahalaukun tienoille rasvaisenruuan tapaisena vaikutuksena, jokakorvaa jonkin lähiajan aterian rasvaa muttei muita sen ravintoaineita.
Siis terveelliset ateriat tarvitaan edelleen.

En tiedä, miten hyvin tällä laihtuu, mutta vaikuttaisi siltä, että ainakin jonkun verran, jos identiteetiksi jää tuo hoikempi, tyytyväisempiminäkuva.
Jotenkin olettaisi, että ihmisluonnossa olisi jokin tämäntapainen luonnollinen painonsäätelykeino.
"

http://laihdutuskikkoja.blogspot.fi


* * *

3.6.2018   Kävelytavasta
Jos on kovin hikiset reidet, niin ne liimautuvat herkästi yhteen ja hankautuvat pahoin. Silloin shorsit hameen alla, kesähousut tai ihan vain shortsit olisivat paljon mukavampi ratkaisu.
Mutta jos ei ole niin lihava tai kuumissaan,niin reidet eivät liimaudu yhteen niin herkästi ja pahoin, vaan vaikka ne hiukan tuppaisivat liimautumaan yhteen ylhäältä, niin voi kävellä hiukan tiiviimmin reidet yhdessä niiltä kohdin, jolloin ne eivät siitä kohden hankaa. Ja sitten hiukan alempaa heti reidet hiukan enemmän harallaan,jolloin juuri ja juuri hipova alue jää kovin pieneksi, ja niin jollei se ole yhtään kostea hiestä, niin ei tule hankausvaurioita ollenkaan, ainakin jos käveltävä matka on lyhyt. Tämä ei kai varsinaiseksi keinoksi ole kyllin hyvä,aina toimiva, mutta hätävara-apuna hyvä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti